Vi rekommenderar två varumärken för led konvertering

Vad bör man välja egentligen, denna fråga plågar ständigt oss bilförare, i alla fall någon gång i livet. Vare sig det är val av bil eller belysning så kommer den upp på bordet med jämna mellanrum, inte sant? Idag tänkte jag skriva lite kort om led konvertering och vad som egentligen gäller om man vill ha god belysning som ökar körsäkerheten rejält.

Mitt första tips är att undvika alla produkter som du inte känner till varumärket på. De flesta återförsäljarna säljer importerad led konvertering som oftast håller låg kvalitet eller som går sönder efter ca 9-12 månader. Det är inte värt besväret helt enkelt då du har kända produkter på marknaden som inte kostar skjortan. För den som vill ha premium belysning så rekommenderar jag IPF eller Oledone som är väletablerade varumärken inom fordonsbelysning och led kit. IPF tillverkas i Japan och är dubbelt så dyrare än kinesiska Oledone som också ger en hög prestanda per watt. Om du vill veta mer om skillnaderna mellan ipf och oledone så rekommenderar jag att du besöker ledkonvertering.se.

Oledone kostar ungefär hälften så mycket och riktar sig till prisbenägna kunder som ändå inte vill tänja på kvalitén i för stor utsträckning. Det är viktigt att notera att båda varumärkena erbjuder ett fruktansvärt bra ljus och därför är det inte värt att välja ett led kit endast för att spara några hundralappar. Undvik alltså att göra det misstaget även om dioderna är Philips eller Cree, märket spelar en avgörande roll om du vill vara säker på att du får god kvalitet!

Om du vill veta mer om fordonsbelysning eller ljusramper så vill jag rekommendera följande webbplats, ljusramp.nu. Här hittar du utförlig information om ramper, varumärken och manualer kring montering m.m.